Dries rekent morgen op uw steun

Dries De Vleminck (29), afkomstig van Brussegem maar tegenwoordig wonend in Denderleeuw, staat morgen in de finale van The Voice van Vlaanderen. Hij reed een nagenoeg feilloos parcours in de battles (voor het team van Bart Peeters) en mag het nu opnemen tegen Luka (team Alex Callier), Bert (team Natalia) en Bonni (team Koen Wauters). Het belooft een spannende strijd te worden.

Dries wordt gesteund door heel wat mensen uit onze regio. Dries zingt ‘When I Need You’ van Leo Sayer. In duet met zijn coach Bart zingt hij ‘I Wanna Be Like You’ uit Jungle Book. Uiteraard rekent Dries opnieuw op uw massale SMS-steun.

De vier finalisten zetten de finale in met een unieke opener: hun eerste eigen single Free Fallin’, een cover van de onlangs overleden Tom Petty. Luka, Bert, Bonni en Dries stelden het nummer deze week al voor bij Qmusic. Na hun live optreden van vrijdag zal de single overal te koop zijn t.v.v. Rode Neuzen Dag 2018.

Deze single kan je hier beluisteren:

https://www.hln.be/showbizz/tv/beluister-hier-de-allereerste-single-van-de-finalisten-uit-the-voice~a50943c9/

Topartikels bij Goeiedag.be