Parkconcerten sluiten af met knaller

De zevende editie van de Parkconcerten van Liedekerke waren alvast een succes. Op 25 augustus sluiten de concerten af met topentertainment.

Al zeven zomers langs staan de Parkconcerten in het centrum van Liedekerke garant voor een heleboel plezier. Op vrijdag 7 juli werd de sfeer gebracht door 18 Miles Down, De Grietjes en coverband Midlive. De tweede reeks concerten van de zomer vond plaats op 28 juli. Die avond opende de lokale band Plagioat de optredens. Nadien brachten The Confetti’s hun nummers uit de jaren ’80 en ’90. Partycoverband The Bumblebeez sloten de avond af.

Op vrijdag 25 augustus staat het derde en laatste parkconcert van de zomer gepland. De avond start met een optreden van Tessa, een band die gevormd wordt door jongeren uit de streek. Nadien brengt IC/TC wat nummers van het legendarische AC/DC, inclusief petjes en schooluniformen. “Onze zevende editie wordt afgesloten met Checkpoint Charlie, een rock-coverband die uitsluitend bekende nummers speelt met een hoog energieniveau. Als finalist van de Benelux competitie ‘The Clash of the Coverbands’ hebben ze al voldoende bewezen wat ze in hun mars hebben”, aldus de organisatie.

 

Topartikels editie Ninove-Dender