Gezinsbond Liedekerke neemt nieuwe start

De Gezinsbond in Liedekerke neemt een nieuwe start met een ploeg van negen enthousiaste vrijwilligers. Het is de bedoeling de Liedekerkenaren voortaan te verwennen met leuke activiteiten.

De eerste activiteit op zondag 15 september is een tweedehandsbeurs van kinderspulletjes van 14 tot 16 uur in de polyvalente zaal van GC De Warande.

Ook verkopers zijn meer dan welkom. Inschrijven kan via tweedehandsliedekerke@gmail.com. De deelnameprijs bedraagt 8 euro per tafel voor leden van de Gezinsbond en 12 euro per tafel voor niet-leden. De inschrijving is pas geldig als het juiste bedrag binnen de 5 dagen op rekeningnummer IBAN BE51-7755-9252-8662 wordt overgeschreven.

Kinderoppasdienst

Vanaf september start ook een kinderoppasdienst. Voor aanvragen kan je contact opnemen met Lien Ghysens. Om alles vlot te laten verlopen, vragen we aanvragen minimum drie dagen op voorhand door te geven.

Ook enthousiaste jongens en meisjes van minimum 15 jaar die willen oppassen mogen steeds contact opnemen met Lien. Meer info: kinderoppasliedekerke@gmail.com

Meer info: liedekerke.gezinsbond@gmail.com of www.facebook.com/liedekerke.gezinsbond

Van links naar rechts: op de foto: (staand) Stijn Slagmulder, Ingrid Vandenbroeck, Kirsten Thora, Evi De Neef, Lien Ghysens, Petra De Kerpel, (zittend) Katya Huysmans, Annelies Mortier, Sam Caenepeel.