Notaris Henri Van Eeckhoudt ontvangt oorkonde Neos Lennik

Notaris Henri Van EeckhoudtĀ  ontving van Neos Lennik de oorkonde van erebestuurderā€“medestichter.Ā  Op 24 oktober 2014 bracht hij een vijftal geĆÆnteresseerde senioren bijeen. Daar werdĀ  de basis gelegd voor deĀ  Lennikse Neos – club, het Netwerk van Ondernemende Senioren.

Eerste ambitie: een twaalftal leden waaruit een bestuur kon worden samengesteld. Neos Lennik telt inmiddels 225 leden. ā€œZonder het initiatief van Henri Van Eeckhoudt negen jaar geleden was deze snelle groei nooit mogelijk geweestā€, beklemtoonde voorzitter Ronny Lannoo bij de overhandiging van de oorkonde.

Op de foto van links naar rechts: Godelieve Eeckhout , medestichtster en bestuurslid,Ā  Ronny Lannoo voorzitter, Henri Van Eeckhout en secretaris Edith Leen.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!