Infomoment renoveren op 17 oktober

Ben je de nieuwe eigenaar van een energieverslindende woning, dan moet je die verplicht renoveren. Kom er meer over te weten op een gratis infomoment op 17 oktober 2023.

Sinds begin dit jaar geldt de renovatieverplichting voor residentiële gebouwen. Ben je sindsdien de nieuwe eigenaar van een woning of appartement met label E of F, dan moet je die binnen de 5 jaar verplicht renoveren naar label D of beter. Maar hoe begin je hieraan?

Om hier meer inzicht in te geven, organiseert de Woonwinkel van 3Wplus in samenwerking met de gemeente Merchtem een infomoment. Tijdens deze infosessie geven deskundigen onder meer uitleg over wat de renovatieverplichting inhoudt, wat je best als eerste renoveert en hoe je dat kan aanpakken. Ook wordt ingegaan op het financiële plaatje. Zo krijg je een overzicht van alle premies en leningen die voor de ingrepen mogelijk zijn.

Wanneer: dinsdag 17 oktober 2023 om 19u30

Waar: Raadzaal gemeentehuis, Nieuwstraat 1 te Merchtem

Deelname is geheel gratis.

Opgelet: De plaatsen zijn beperkt! U kan zich inschrijven tot 13 oktober 2023. Dit kan door te bellen of te mailen naar het woonloket.

Woonloket Merchtem

Gasthuisstraat 17

052 89 10 69 – 0498 17 87 30

huisvesting@merchtem.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk