Binnenkort beleefplekjes langs VolleGaasroute

De VolleGaasroute is intussen een begrip in de regio. Deze ‘doorfietsroute’ verbindt Galmaarden met Anderlecht en gaat dwars door het Pajottenland via Gooik, Lennik en Sint-Pieters-Leeuw. Op de route tref je fietsers die gebruikmaken van deze snelle en mooie woon-werkverbinding, maar ook recreatieve fietsers. Het Leader-project ‘VolleGaas beleven’ van Regionaal Landschap werkt de komende twee jaar aan de inrichting van beleefplekjes in Galmaarden, Gooik en Lennik. Denk hierbij aan een bloemenrand om de route op te fleuren, een bank om samen met het gezin te picknicken, een tweesporenpad om de veiligheid te verhogen of de opwaardering van een mooi uitzichtpunt. Er werd alvast een participatiemoment voor Lennik georganiseerd.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland