GBS Mollem neemt afscheid van poetsvrouw Annemie

Op GBS Mollem werd onlangs afscheid genomen van poetsvrouw Annemie De Kempeneer. Veertig jaar lang zorgde ze er op de kleuterschool voor propere en veilige lokalen maar nu mag ze genieten van een welverdiend pensioen.

Oh wat zullen ze haar missen bij GBS Mollem. Annemie De Kempeneer was er veertig jaar lang een vertrouwd gezicht voor kleuters, leerkrachten en ouders. 44 dienstjaren heeft ze op de teller, waarvan 40 in de kleuterschool van GBS Mollem. Haar dagelijkse inzet en toewijding om te zorgen voor een schone en veilige omgeving voor de kleuters vond iedereen werkelijk bewonderenswaardig. Maar midden juni lonkte het pensioen voor poetsvrouw Annemie en sloot ze de poort van de kleuterschool.

“Annemie heeft niet alleen uitstekend werk geleverd, maar ook een belangrijke rol gespeeld in het bevorderen van de goede gang van zaken op de kleuterschool”, zegt directrice Annelies Cauwenbergh. “Ze zorgde voor een schoon schoolgebouw en was ook altijd bereid om een helpende hand te bieden waar nodig. Haar betrokkenheid ging verder dan alleen schoonmaken.”

En dus werd op haar laatste werkdag op een passende manier afscheid genomen van de hondstrouwe poetsvrouw. Met een passend woordje van de directrice zwaaiden de kleuters hun Annemie uit. “Nu je met pensioen gaat, willen we je namens het hele team en alle kleuters hartelijk bedanken voor jouw geweldige bijdrage aan onze kleuterschool. We wensen je het allerbeste voor de toekomst, gevuld met geluk en succes in alles wat je onderneemt. Je hebt het verdiend om te genieten van een welverdiend pensioen en nieuwe avonturen.”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk