Organisatoren Dolle Dagen Gaasbeek maken zich op voor 40ste editie

Op zaterdag 1 en zondag 2 juli gaat de 40ste editie van de Dolle Dagen Gaasbeek door. Dolle Dagen Gaasbeek vindt traditiegetrouw plaats op het dorpsplein van Gaasbeek. Aan het concept wordt niet gesleuteld. Traditioneel gezien zijn de Dolle Dagen altijd het startschot van de zomervakantie, en dat is dit jaar niet anders.

Zaterdag starten de festiviteiten om 20 uur met een gratis openluchtfuif voor jong en oud. De muziek zal er verzorgd worden door DJ White, Kaaprisun, DISCOBAR-T, Arthur Lewis, Aquaholic en DJ Ernie Eh Merce. Zondag wordt vanaf 14 uur ingezet met een zomerterras met kinderanimatie, een springkasteel, shminkstand, kubb en kindershow Magic Michael. Een muzikale noot zal voorzien worden door Dweilorkest G-Bloezers en Bucklefish. Je kan er de hele namiddag en avond nog verder genieten van drankjes en de hapjes en live optredens van Johan Veugelers en Jens.

Dit jaar bestaat Dolle Dagen 40 jaar. Om dat te vieren, wou de organisatie toch wat specialer uit de hoek komen en trakteren ze hun bezoekers op een live optreden van hun eigen inwoner en ereburger Willy Sommers, mét zijn liveband. Er is ook een afterparty voorzien met dj’s van eigen bodem: Die Dumonts en Kaaprisun.

Zaterdag kan je het event gratis bezoeken, zondag kan je dat tot 18 uur. Kom je na 18 uur langs, dan betaal je 6 euro inkom. Iedereen die voor 18 uur aanwezig is op het evenement, mag natuurlijk gratis binnen blijven.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland