Gooikoorts folkfestival is er klaar voor

Het Gooikoorts folkfestival staat er van 30 juni tot 2 juli voor de 20ste keer met een nieuw logo, een nieuw bestuur, een mooi programma en veel vrijwilligers. Tal van nationale en internationale folkgroepen zoals Laïs en Oysterband staan op het programma. Verder zijn er drie bals, is er voor het eerst een folk DJ op zaterdagavond, is er animatie op het terrein, drankgelegenheid, voldoende zitplaatsen, foodtrucks en kinderanimatie. Daarnaast is de parking en camping volledig gratis.  Heb je nog geen ticket aangekocht doe dit dan zeker nog op https://www.gooikoorts.be/tickets/. Kinderen tot en met 12 jaar hebben altijd gratis toegang. Op zondag 2 juli hebben de Gooikenaars gratis toegang tot het festival.

Het Gooikoorts festival staat reeds jaren garant voor het brengen van internationale en nationale folkgroepen en dit vanuit alle hoeken van de wereld. In zijn genre is het een van de weinige unieke festivals die dit genre in één festival verenigd. Het festival is een organisatie van Muziekmozaïek vzw en enkel mogelijk gemaakt door de steun van de gemeente Gooik, de Nationale Loterij en Cera.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws