Voetweg 57 terug open

De aannemer legde de laatste hand aan de vernieuwing en verbreding (deels) van de voetweg 57 of het fietsbaantje tussen de Wolvertemsesteenweg en Langevelde. Het middelste gedeelte, tussen de twee brugjes, werd verbreed tot twee meter en kreeg een mooie asfaltlaag mee.

Prima gedaan maar het is wel spijtig dat niet gans het baantje kon worden aangepakt. Van aan het Lactovitapleintje tot de eerste brug is alles bij het oude gebleven. De Provincie Vlaams-Brabant zag een verbreding niet zitten omdat de weg dan te kort bij de beek zou liggen!

Vanaf de tweede brug richting Langevelde werd de verbreding evenmin doorgetrokken omdat daar geen overeenkomst werd bereikt met de eigenaar van de grond. Spijtig. Vanaf donderdag 29 juni kan iedereen er terug door. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk