Oxfam Wereldwinkel Lennik krijgt nieuwe naam na recente verhuis

Oxfam Wereldwinkel Lennik verhuisde op 1 december 2022 van Lennik naar Gooik. Deze verhuis gebeurde naar aanleiding van het einde van het huurcontract in Lennik. De nieuwe huurprijs lag te hoog en de wereldwinkel was genoodzaakt een nieuw pand te vinden.

De Oxfam Wereldwinkel Lennik zocht en vond een nieuw onderkomen in het pand gelegen langs de Edingsesteenweg, samen met de nieuw opgerichte voedselbank Pajottenland. “Het behoud van de naam Oxfam Wereldwinkel Lennik schept enige verwarring bij de bevolking, en daarom kozen we voor een nieuwe naam. Na rijp beraad is Oxfam Wereldwinkel Pajottenland geboren”, klinkt het. “Op zaterdag 13 mei vieren we bovendien World Fair Trade Day. We slaan een tentje op van 10 tot 16 uur op de parking naast de winkel. Verwacht je aan een optreden van de studenten van de Gooikse academie alsook een hapje en drankje.”

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland