N-VA hield nieuwjaarsreceptie met cartoonist Erwin Vanmol

De N-VA-afdeling van Lennik hield voor het eerst sinds de coronaperiode opnieuw een nieuwjaarsreceptie. Als gastspreker was cartoonist en bierbrouwer Erwin Vanmol aanwezig. Afdelingsvoorzitter Dirk De Smedt gaf aan dat N-VA alleen naar de verkiezingen trekt met de ambitie om mee te besturen. N-VA-voorzitter Dirk De Smedt blikte tijdens de receptie vooruit naar 2024. “We gaan in Lennik op eigen kracht naar de verkiezingen. N-VA blijft openstaan voor iedereen die met ons wil samenwerken om ons Lenniks N-VA project te realiseren. Iedereen, ook onafhankelijken, die aan ons verhaal voor een beter Lennik wil meewerken is welkom. We zitten intussen 10 jaar in de oppositie. Dat is geen gemakkelijke rol maar we blijven oppositie voeren met onze fractie en we blijven de vinger op de wonde leggen om wat fout gaat in Lennik. Voor de meerderheid is dat misschien niet altijd leuk, maar we trachten oppositie te voeren op een constructieve manier met eigen voorstellen zodat we niet alleen afbreken maar ook oplossingen aanbieden. We doen aan politiek om dingen in beweging te brengen en te realiseren. Onze ambitie is dan ook om in 2024 mee te besturen.”

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland