Vrijwilligers uitgebreid in de bloemetjes gezet door bestuur

Lokaal bestuur Meise kan rekenen op de helpende handen van meer dan 80 vrijwilligers. De Week van de Vrijwilliger was dan ook de ideale gelegenheid om deze vrijwilligers in de bloemetjes te zetten en te bedanken voor hun belangeloze inzet.

Op twee maart werden ze allemaal uitgenodigd op een gezellig feest. Tijdens een drankje, een hapje, een uitgebreid buffet en een lekker dessert kon iedereen mekaar beter leren kennen en werden ze door het bestuur uitgebreid bedankt voor hun fantastische inzet.

Extra helpende handen zijn ook nog steeds welkom. Zo kan men in lokaal dienstencentrum De Spil hulp gebruiken om de cafetaria open te houden, om personen te vervoeren en om te helpen bij activiteiten van De Spil. In het woonzorgcentrum zijn eveneens nog vrijwilligers welkom bij het rondgaan met koffie in de namiddag of tijdens het avondeten. De Akademie voor Muzische Kunsten is dan weer op zoek naar een extra vrijwilliger om toezicht te houden en ook mensen die kinderen willen begeleiden bij hun huiswerk zijn welkom. GeĂŻnteresseerden kunnen contact opnemen via despil@meise.be of 02 892 21 80.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise