132 junioren voor 67ste Lenteprijs van De Sportvrienden Mazenzele

Het was op zondag 5 maart een drukte van jewelste rond de inschrijvingstafel voor de juniorenkoers in Mazenzele. De organiserende De Sportvrienden zagen liefst 132 jonge renners aan de startlijn verschijnen voor hun 67ste Lenteprijs. Wie er niet bij was, was de winnaar van vorig jaar, Jarno Widar, die geveld was door covid.

Er werd heel wat gedemarreerd maar het peloton riep die vrijbuiters iedere keer een halt toe. In de voorlaatste ronde wisten vier vluchters toch voorop te blijven. Zij maakten er een stevig spurtje van waarin Rik Goossens van het Heist Cycling Team het haalde van Jules Bemong, Arne Heyse en Milan Heyninck. Man van de streek, Nolan Huysmans toonde zich de beste van het achtervolgend peloton en werd mooi vijfde. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk