Egbert Lachaert te gast op nieuwjaarsreceptie Lijst Burgemeester Lennik

Onlangs organiseerde de Lijst Burgemeester van Lennik haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Kersvers voorzitter Isabelle Duerinckx bedankte alle uittredende functionarissen van de partij en gaf blijk van een realistisch optimisme richting 2024. Zij sprak de ambitie uit om met een krachtige lijst de nieuwe verkiezingen aan te pakken. “Lennik is mooi en aangenaam om in te wonen en te leven met als centrale spil de mooie betonnen zitbank op de markt tussen de bomen waar mensen elkaar ontmoeten en het sociale leven van Lennik verenigd wordt”, sprak de voorzitter. “Maar er komen nieuwe pittige uitdagingen op ons af. Een sterke lijst waarborgt ook een efficiënte aanpak om Lennik klaar te stomen voor de toekomst”.

Tussen haar speech en die van Open VLD-voorzitter Egbert Lachaert, gaf burgemeester Irina De Knop blijk van dezelfde optimistische visie. Ze benadrukte ook het aangename karakter van Lennik.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland