Bevraging over Meise Magazine

Het Meise Magazine bestaat officieel één jaar. Het bestuur hoort graag wat je van het nieuwe concept vindt via een bevraging op de gemeentelijke website.

Al sinds 1980 drukt Meise een infokrant voor inwoners gevuld met interessant nieuws en evenementen. Deze infokrant heeft al veel verschillende jasjes gehad en kreeg vorig jaar een grote make-over naar een echt magazine. Nu belandt dit Meise Magazine tweemaandelijks bij de inwoners in de bus.

“Ons doel met het Meise Magazine is om een blad te maken voor en door inwoners”, klinkt het. “Lokale verenigingen, fijne projecten en interessante inwoners willen we mooi in de kijker zetten. We houden met de resultaten van de bevraging rekening voor aanpassingen in de toekomst.”

Je vindt de link naar de bevraging hier.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise