Winnaar zoektocht Ark van Pollare is nu al gekend

De Ark van Pollare verstopte afgelopen week ergens in Vlaanderen een Playstation 5, samen met sponsor L&S vastgoed. Druppelsgewijs werden tips gelost over de locatie waar deze prijs verstopt lag. Maar, na slechts een week is de zoektocht al afgelopen. Geen nood, want de actie wordt vanaf 7 augustus nog eens herhaald.

Vanaf 1 juli werd op de Facebookpagina en website arkzoektocht.be dagelijks een tip gegeven over de exacte locatie van de hoofdprijs. Dylan Mommaert (15) uit Herne kon zich razendsnel vinden in alle tips en sleep daarmee de PlayStation 5 in de wacht. “We hebben op vijf verschillende locaties gaan zoeken”, vertelt hij. “Na de meest recente tip werd het voor ons duidelijk dat de prijs ergens in of rond park Ter Rijst in Herne lag. We zochten onder elke bank en steen. Na lang zoeken hadden we eindelijk prijs achter een parkingbordje aan de ingang van het domein.”

In totaal hadden er zich zo’n 55 mensen ingeschreven voor de zoektocht, die nu is afgelopen. Maar geen nood, want de zoektocht wordt vanaf 7 augustus verdergezet. De tips zullen moeilijker worden als voordien zodat extra zoekplezier gegarandeerd is. Het concept blijft dus hetzelfde, maar de prijs zal er hoogstwaarschijnlijk iets anders uitzien. Er wordt momenteel volop besproken met de sponsor van de volgende actie, Garage Bauwens uit Ninove, wat de prijs precies zal zijn. Deelnamen zal opnieuw kunnen voor tien euro per persoon of per gezin via de website vanaf 7 augustus.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland