Asse lanceert UITPAS

De UiTPAS is jouw spaar-en voordeelkaart voor vrije tijd.

In Asse en omstreken hebben wij heel wat leuke activiteiten. Je kunt er met de hele familie terecht voor concerten, theater, sportbeleving, bezoek aan de bib, kunstenacademie, speelpleinwerking en nog veel meer.

Met UiTPAS Noordrand Asse zal je nog meer van dit aanbod genieten. Telkens je aan een UiTPAS-activiteit deelneemt, kan je punten sparen en inruilen voor extra voordelen zoals een korting, een geschenk, een exclusieve beleving, enz. De nieuwe website www.uitpasasse.be is dé plek voor vrije tijd in de regio. Met een agenda en heel wat UiTtips ontdek je er het aanbod van Asse. Je vindt er ook alle informatie over het gebruik van de UiTPAS.

Een spaarkaart …

Met je UiTPAS spaar je bij elke deelname aan bepaalde vrijetijdsactiviteiten punten. Check de website voor deelnemende organisaties. Een UiTPAS-activiteit herken je aan het UiTPAS-label.

… én een voordeelkaart? Ruil je gespaarde punten in tegen mooie voordelen zoals een korting op de toegangsprijs, een gratis drankje of gadget. Bij aanschaf van je kaart krijg je een aantal welkomstvoordelen cadeau.

Voor wie?

Iedereen kan een UiTPAS kopen, inwoners van Asse maar ook inwoners van andere gemeenten, iedereen kan immers punten sparen. De UiTPAS is te verkrijgen op verschillende locaties of op bepaalde evenementen.

Wat kost dat?

Voor je UiTPAS Noordrand Asse betaal je eenmalig:

· Volwassenen: 5 euro

· <18-jarigen: 2 euro

· Kansentarief: 1 euro

UiTPAS voor iedereen

Een belangrijk aspect van de UiTPAS is het verlagen van drempels om te participeren aan vrije tijd. De UiTPAS wil er voor zorgen dat iedereen, ook mensen die het financieel moeilijk hebben, toegang krijgt tot het vrijetijdsaanbod in de gemeente. Inwoners uit Asse met een statuut verhoogde tegemoetkoming of in collectieve schuldbemiddeling, hebben recht op een UiTPAS aan kansentarief.

Ze genieten met hun UiTPAS van 80% korting op alle UiTPAS-activiteiten bijvoorbeeld op het speelplein of in het zwembad. De voorwaarden kan je vinden op de website.

Alle info: · www.uitpasasse.be · uitpas@asse.be

· T 02 454 19 19

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk