One shot pop-up in Itterbeek: Johnson & Johnson zonder afspraak op 12 en 15 juli

Op 12 en 15 juli kunnen inwoners van Dilbeek en Ternat tussen 10 en 19 uur zonder afspraak een coronavaccin krijgen in een pop-up vaccinatiecentrum in Itterbeek. Zo kan iedereen die dat wilt snel en veilig de zomer in.

Het vaccinatiecentrum heeft nog een aantal dosissen van het Johnson & Johnson-vaccin in de koelkast. Alle 41-plussers zijn intussen gepasseerd en ook de jongeren die via Qvax aangegeven hadden dat specifieke vaccin te willen, kwamen aan de beurt. De vaccins kunnen dus niet meer gebruikt worden in de ‘normale’ werking.

In het oude schoolgebouw aan Keperenberg zal daarom een mobiele ploeg van het vaccinatiecentrum postvatten. Elke inwoner van Dilbeek en Ternat boven de 18 jaar die nog geen dosis van een ander vaccin heeft gekregen, kan daar een Johnson & Johnson-vaccin krijgen zonder vooraf te reserveren. Ook als je al uitgenodigd bent op een later moment of als je vroeger om wat voor reden dan ook je afspraak gemist hebt, ben je welkom. Gewoon langskomen op het moment dat jou het beste past mét je identiteitskaart. Vooraf registreren is niet nodig.

Alle informatie over deze speciale vaccinatiedagen, vind je op www.vaccinatiecentrumdilbeekternat.be.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland