Nieuwe huisartsenwachtpost in Lennik

Vanaf nu kan je in Lennik terecht bij huisartsenwachtpost Pageni. De wachtpost organiseert voor de inwoners van het Pajottenland, Geraardsbergen en Ninove, de weekend- en feestdagwachtdienst van de huisartsen in de regio.

Door deze nieuwe wachtpost kunnen de inwoners van het Pajottenland in het weekend en op feestdagen gemakkelijker een huisarts vinden. Binnen het gebied zullen twee posten actief zijn. Een hoofdpost langs de Assesteenweg in Lennik en een in het Ophasselt.

Wegens de corona pandemie kan dit voorlopig enkel op afspraak. Hiervoor kan u bellen naar het nummer 1733 van de FOD Volksgezondheid.

Pageni zal in het weekend open zijn van vrijdagavond 19 uur tot en met maandagochtend 8 uur.

Pageni: Assesteenweg 191 bus A – 1750 Lennik. 

Topartikels editie Ninove-Dender
Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland