Nieuwe kandidaten voor N-VA – Lennik ²

Begin februari werd al bekendgemaakt dat gewezen schepen Geert De Cuyper de lijst trekt samen met volksvertegenwoordiger Kristien Van Vaerenbergh. LENNIK² en N-VA Lennik zetten de samenwerking verder en hernieuwden hun kartel voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Ook ongeveer alle huidige raadsleden zullen opnieuw kandideren voor het Lenniks kartel:
Erik O, Christel O, Lien De Slagmeulder, Gun Mignon, Jasper De Bruyn, Wim Durang, Viviane Tielemans, Kelly Van Vlaenderen. De fractie van N-VA – LENNIK²  is de grootste in de Lennikse gemeenteraad, met 8 op 19 gemeenteraadsleden.

Eerder, eind mei werden al twee nieuwe kandidaten voorgesteld :  Peter Berckmans en Gilberte Heyvaert. Nu stelt de lijst N-VA – LENNIK KWADRAAT  opnieuw een aantal nieuwe namen voor van mensen die zich willen engageren voor het vernieuwend project van het Lenniks kartel.

De nieuwe kandidaten zijn : Karel Van Belle (zelfstandige), Kristel De Vos (coördinator dagcentrum voor mensen met een beperking), Daniel Weemaels (bedrijfsleider en ambtenaar), Daniël Van der Sypt (gepensioneerd ambtenaar), Jos François (zelfstandigd) en Dirk De Smedt (coördinator gasbedrijf).

Het programma, goedgekeurd door beide kartelpartners, bevat een Visie rond bestuursstijl en algemeen beleid – gebouwd rond  8 kenmerkende kernwoorden & beleidsmotto’s; een inleidende oproep naar de Lennikenaren : uw stem voor N-VA – LENNIK²  is belangrijk en maakt het verschil en beleidsaccenten in 11 inhoudelijke hoofdstukken  (volgens beleidsthema’s).

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland