Nieuwe kandidaten voor N-VA РLennik ²

Begin februari werd al bekendgemaakt dat gewezen schepen Geert De Cuyper de lijst trekt samen met volksvertegenwoordiger Kristien Van Vaerenbergh. LENNIK² en N-VA Lennik zetten de samenwerking verder en hernieuwden hun kartel voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Ook ongeveer alle huidige raadsleden zullen opnieuw kandideren voor het Lenniks kartel:
Erik O, Christel O, Lien De Slagmeulder, Gun Mignon, Jasper De Bruyn, Wim Durang, Viviane Tielemans, Kelly Van Vlaenderen. De fractie van N-VA ‚Äď LENNIK¬≤¬† is de grootste in de Lennikse gemeenteraad, met 8 op 19 gemeenteraadsleden.

Eerder, eind mei werden al twee nieuwe kandidaten voorgesteld : ¬†Peter Berckmans en Gilberte Heyvaert. Nu stelt de lijst N-VA ‚Äď LENNIK KWADRAAT¬† opnieuw een aantal nieuwe namen voor van mensen die zich willen engageren voor het vernieuwend project van het Lenniks kartel.

De nieuwe kandidaten zijn : Karel Van Belle (zelfstandige), Kristel De Vos (co√∂rdinator dagcentrum voor mensen met een beperking), Daniel Weemaels (bedrijfsleider en ambtenaar), Dani√ęl Van der Sypt (gepensioneerd ambtenaar), Jos Fran√ßois (zelfstandigd) en Dirk De Smedt (co√∂rdinator gasbedrijf).

Het programma, goedgekeurd door beide kartelpartners, bevat een Visie rond bestuursstijl en algemeen beleid – gebouwd rond ¬†8 kenmerkende kernwoorden & beleidsmotto’s; een inleidende oproep naar de Lennikenaren : uw stem voor N-VA ‚Äď LENNIK¬≤ ¬†is belangrijk en maakt het verschil en beleidsaccenten in 11 inhoudelijke hoofdstukken¬† (volgens beleidsthema‚Äôs).

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland