Sportsite Koornmolen omgetoverd tot strandparadijs

De gemeente Gooik, Sportdienst, Sportcafé Koornmolen en enkele sportverenigingen, slaan de handen in elkaar om er een leuke en sportieve zomer van te maken op en rond het strand aan het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen. Een aantal jaren geleden werd de site al eens omgetoverd tot een strandparadijs. En ook dit jaar slaan ze opnieuw de handen in elkaar om de sportievelingen een leuke zomer te bezorgen. De gemeente liet maar liefst 90 ton zand storten. Hier zullen verschillende activiteiten plaatsvinden zoals een beachvolleybaltornooi, KUBB-cup en beachtennis. En ook het in het Sportcafé overheerst het zomergevoel met cocktails en een eigen beachbar terras.

Alle activiteiten kan je vinden op de website en sociale media.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland