Nieuwe lokalen in pastorie voor Chiro Heije & Castrum Kester

Chiro Heije & Castrum uit Kester verhuist naar de pastorie van Kester. De huidige lokalen in De Ham, worden na renovatie, deel van de school. Na overleg met de gemeente Gooik, kan Chiro Heije & Castrum Kester de leegstaande pastorie huren. De leiding en leden zijn nog volop bezig met het opfrissen van de lokalen. Ze hopen vanaf september alle bijeenkomsten door te kunnen laten gaan op hun nieuwe locatie. Chiro Heije & Castrum krijgt, naar aanleiding van deze overeenkomst, de sleutel officieel in handen. De leden van het Gooikse college van burgemeester en schepenen overhandigen hem officieel tijdens de kermis in Kester.

Naast de nieuwe lokalen, zijn er nog meer grondige vernieuwingen in Kester voorzien. 

Zo is er de bouw van de nieuwe (vrije) school, de aanstelling van een architect voor de omvorming van de kerk tot een polyvalente zaal voor de gemeenschap, en de vergroening van de begraafplaats.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland