Jens Verspecht wint Sani-Warm Master dartstoernooi bij Bizon

De vaderlandse topper, Dimitri Van den Bergh, was er niet en men moest het stellen met een lookalike van Peter “Snakebite” Wright, maar dat maakte de tweede editie van het Sani-Warm Master dartstoernooi bij Bizon er niet minder gezellig en spannend om.

Een 180-worp viel er niet te noteren maar een 140 werd toch wel eens geroepen! Voor de schiftingen op vrijdagavond 28 juli schreven zich 20 darters in. Ambiance troef bij de organisatie van Francis “Saniwarm” Impatient!

Zaterdagavond werd verder gegooid door de acht overgebleven darters. In de halve finales moest Jan Asselman, de winnaar van vorig jaar, de duimen leggen tegen Dirk De Vleminck (3-0). Jens Verspecht haalde de finale door Robbie Bogemans nipt af te houden (2-3).

De eindstrijd naar een best of 5 ging er spannend aan en de beslissing viel pas in de vijfde leg. Jens Verspecht verzekerde zich van de winst met een rake worp op dubbel 3. Cafésport op z’n best waarbij deelnemen eens te meer belangrijker was dan winnen! (eb)

Van links naar rechts: winnaar Jens Verspecht, organisator Francis Impatient en Dirk De Vleminck.
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk