Wilink Cup KV Kester-Gooik groot succes

KV Kester-Gooik organiseerde intussen al voor de vierde keer hun Wilink Cup. Naar jaarlijkse gewoonte vond het toernooi opnieuw plaats op de voetbalvelden langs de Lindestraat, de voormalige thuisbasis van Kester-Gooik. Liefst 24 mannenploegen en 8 vrouwenploegen streden er tijdens het minivoetbaltornooi voor de titel. Uiteindelijk won bij de mannen ZVC Toeternitoe (Champions League), Sauzen Shop Chez José (Europa League) en bij de vrouwen Sans Cardio United. Bij de mannen ontving de eerste plaats 125 euro, de tweede 75 euro en de derde 50 euro. Bij de vrouwen ontving de eerste plaats 75 euro. Uiteraard mochten ze ook allemaal een beker in ontvangst nemen.

Zowel de mannen- als vrouwenploegen konden ook meedingen voor de zuipbeker. Die prijs was respectievelijk weggelegd voor Straal & Bezopen (Chiro Strijland) en KLJ Strijland. Bovendien werden zowel de vrouwenploegen uit eerste als derde provinciale afgelopen maand kampioen. 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland