Mooie toekomst in zicht voor Flavor Shop: zaakvoerder wil meerdere vestigingen openen

Flavor Shop is in de regio gekend als één van de origineelste plekjes voor de aankoop van unieke en smaakvolle producten. Na de recentste lancering van de webshop voor bedrijven, wil zaakvoerder Birger nu nog een stap verder gaan in de uitbreiding van hun Flavor Shop. Met behulp van een groeifinancieringscampagne willen ze in de toekomst meerdere vestigingen openen. “Eventueel op termijn ook onze mogelijkheden in het buitenland verkennen”, klinkt het bij Birger.

Het avontuur van smaakmaker Birger Vanacker begon in 2015 met het oprichten van een lokaal winkeltje naast de al bestaande webshop die in 2013 werd opgericht. De zaak ‘Flavor Shop’ groeide al snel uit tot een grote winkel waar je terecht kan voor delicatessen, zowel lokaal als internationaal. De reacties waren zo enthousiast dat het aanbod jaar na jaar bleef en nog steeds blijft groeien. Je kan ook nu nog terecht bij Flavor Shop in Gooik voor al je originele smaken en culinaire lekkernijen die net dat tikkeltje anders zijn. Sinds kort is er ook goed nieuws voor zij die graag hun bedrijfsrelaties willen verrassen. Flavor Gifts is dan weer dé place to be voor wie een grote hoeveelheid cadeaupakketten vol smaak wil bestellen. Ze specialiseren zich er in geschenken voor bedrijven en organisaties. Bovendien werd ook het concept Flavor Lab geïntroduceerd voor het organiseren van workshops en demo’s.

Groeitraject

De onderneming heeft de voorbije 9 jaar al een mooi groeitraject afgelegd, maar de zaakvoerders willen daar nu nog een grote stap in vooruit gaan. Flavor Shop blijft maar uitbreiden, en dat mag je best letterlijk nemen. Er werd namelijk gestart met een groeifinancieringscampagne. “We willen de komende tijd blijven groeien door bijkomende winkels te openen”, klinkt het. “We willen ook een franchiseformule op poten zetten en op termijn de mogelijkheden in het buitenland verkennen. Hiervoor zijn investeringen noodzakelijk, en net daarom lanceren we een crowdlending-campagne bij WinWinner.”

Via deze financieringscampagne wil Flavor Shop maximaal 210.000 en minimum 75.000 euro ophalen om de verdere groei te ondersteunen. Investeren kan al vanaf 500 euro met een winwinlening of crowdlening. In ruil voor een rente krijgt Flavor Shop dan een investeringsbedrag. Het volledige concept en de toekomstvisie van Flavor Shop is de vinden op WinWinner. Maar natuurlijk bestaan er ook risico’s van een eventuele investering.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland