BNI Pajottenland organiseerde wandelvergadering

Afgelopen week organiseerde BNI Pajottenland een wandelvergadering. Normaal gezien wordt er steeds vergaderd in een aparte ruimte, maar om eens andere inzichten en ideeën te verkrijgen werd het deze keer in open lucht gehouden, al wandelend door het Pajottenland.

“Met onze groep van zelfstandige ondernemers hebben wij een wandeling gemaakt onder de term wandelmeeting”, vertelt Liesbeth Christaans van BNI Pajottenland. “Dat is er eigenlijk van gekomen door de coronacrisis. Door alle online meetings tijdens de crisis mochten we uiteindelijk toch eens gaan wandelen. Om die feeling met elkaar te behouden zijn we vaak in kleine groepjes al wandelend gaan vergaderen. Je leert elkaar zo ook persoonlijk kennen wat meer vertrouwen geeft en zo ook helpt bij het netwerken.”

BNI Pajottenland telt tot op heden zo’n 26 leden. Het doel van BNI is om met zelfstandigen samen te zijn, te netwerken en elkaar te helpen in de business. Dat kan zowel in projecten als met ondersteuning zijn.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland