Vaccinatiecentra Gooik en Dilbeek leggen reservelijst aan

Vaccinatiecentrum Koornmolen in Gooik en Vaccinatiecentrum Dilbeek-Ternat laten geen vaccins verloren gaan en leggen een reservelijst aan. Via dit formulier verzamelen ze gegevens in functie van de vaccinatie. 

Met de reservelijst vullen ze afspraakmomenten in van inwoners die hun afspraak hebben geannuleerd of niet kwamen opdagen voor hun afspraak. Houd wel in het achterhoofd dat dit een reservelijst is en er dus geen garantie is dat je opgeroepen wordt. Je mag je enkel op de reservelijst voor het Vaccinatiecentrum registreren indien je in één van de gemeenten woont. Iedereen kan zich op de reservelijst zetten, maar, volgens de huidige richtlijnen van de Vlaamse overheid, worden de 65-plussers op deze lijst het eerst gecontacteerd. 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland