Sven Kums kwam op Regina Caelilyceum voetbalmatch fluiten

Voetbal verbindt, zowel op het veld als daarbuiten. Ook op het Regina Caelilyceum van Dilbeek hebben de leerkrachten dat goed begrepen. Begin maart werd er in de eerste graad gestart met een voetbalcompetitie. Iedereen mocht een ploegje samenstellen: over de klassen heen, jongen of meisje, beginner of sterspeler: het kon allemaal. Na de kwartfinales werd er naar een finale toegewerkt, die overtuigd gewonnen werd door ‘Joga Bonito’. De eerste editie van deze competitie werd afgesloten met een galamatch tussen de winnaars en een gemotiveerd leerkrachtenteam. Om het spel in goede banen te leiden, kwam oud-leerling Sven Kums met plezier naar RC terug. Hij floot een foutloze match waarbij de leerkrachten de overwinning konden binnenhalen. Team ‘Joga Bonito’ liet het niet aan hun hart komen, want zij mochten achteraf op de foto met de middenvelder van KAA Gent.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland