Erevoorzitter Mark  Vandeperre terug voorzitter bij E. Mazenzele Opwijk

Een voetbalclub leiden is de dag van vandaag geen sinecure meer. Er komt heel wat bij kijken en zeker bij een club met tal van teams als Eendracht Mazenzele Opwijk. “We zijn ondertussen uitgegroeid is tot een KMO,” aldus voorzitter Mario Matthys, die zelf al een druk bezet persoon is en ook maar twee handen heeft. In die optiek splitst EMO de werking op in een dagelijks bestuur en een VZW bestuur.

Op de Facebookpagina van de club lezen we het volgende: “Huidig voorzitter Mario Matthys wisselt de uitvoerende voorzittersrol in het dagelijkse bestuur in voor de rol van afgevaardigd bestuurder in de VZW. Erevoorzitter Mark Vandeperre neemt ad interim de taak van voorzitter van het dagelijks bestuur over.

Erevoorzitter Mark Vandeperre: “Het valt niet te beschrijven wat EMO onder het voorzitterschap van Mario de voorbije 13 jaar gerealiseerd heeft. Van de uitbouw van onze club tot één van de grootste van Vlaams-Brabant, over het uitbouwen van een bloeiende dames- en meisjeswerking tot de realisatie van een prachtige infrastructuur. Zonder de inbreng en strijdvaardigheid van Mario en echtgenote Hilde had dit nooit het geval geweest. Ook op sportief vlak zitten we met de sterke prestaties van ons A-team, EMO NXT, onze dames- en jeugdwerking in een hoogconjunctuur.

Zelf neem ik nu de uitdaging op om samen met de ganse bestuursploeg, de vele vrijwilligers, de werkgroepen en alle leden op de ingeslagen weg verder te gaan en te blijven streven naar een toffe, respectvolle en familiale sfeer binnen onze club. Lang leve EMO.” (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk