Waaienbergkermis met alweer stevig programma!

Op het eind van de maand is het weer zover, Waaienbergkermis. De Op-Ale-affiche blinkt zoals vanouds en staat ook voor deze editie bol van activiteiten. De boerenkermis wordt afgetrapt op zaterdag 29 juli en plaats van afspraak is Waaienberg 42. Die avond is een optreden van de “Fun managers” en klinkt ook de traditionele orgelmuziek

Op zondag 30 juli kan de pret niet op met onder meer de boerenbike, een marathon met paarden, line dansen en een spectaculair optreden van “Trekpaarden De Brabander” (tussen 15 en 18uur). Uiteraard worden ook de kinderen niet vergeten met naast een springkasteel ook een optreden goochelaar Karel Van Cutsem.

Maandag 31 juli is de slotdag met de kinderjaarmarkt, kleerkastenverkoop, kleinveetentoonstelling en het avondbal met William. Al die dagen is er ook doorlopend barbecue. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!