Leerlingen Regina Caeli vallen in de prijzen

Onlangs mocht Zakia Karwar, leerlinge aan het Regina Caelilyceum in Dilbeek, de YWPA Award 2023 (Young Women in Public Affairs) in ontvangst nemen op het Brusselse stadhuis. Deze prijs, uitgereikt door Zonta, wil jonge ge√ęngageerde vrouwen uit Nederlandstalige scholen in Brussel en de Rand belonen. Zakia volgt Hanya Rachid op, die vorig jaar de prijs won. Voor het tweede jaar op rij wint zo een leerlinge van het Regina Caelilyceum deze prestigieuze Award. Nadien mochten vier zesdejaars, Isaak, Krystalle, Ezra en Arno, in De Nationale Bank van Belgi√ę deelnemen aan de finale van de ‚ÄėGeneration ‚ā¨uro students‚Äô award. Zij gaven een presentatie over het monetaire beleid van de ECB in vergelijking met andere centrale banken in de wereld en kregen kritische vragen van de jury voorgeschoteld. De leerlingen van het Regina Caelilyceum behaalden een mooie tweede prijs.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland