Koppen lopen bij Frituur De Ring voor Janne-frietjes

Leo, Hilde en Joke, uitbaters van frituur De Ring, hadden een ganse batterij helpers opgetrommeld om de stormloop van klanten te trotseren, in dit geval te bedienen. Velen hadden aan de oproep gevolg gegeven om op de maandag 19 juni, normaal de sluitingsdag, frietjes te komen bestellen voor de vierjarige Janne uit Steenhuffel, een meisje waarbij een hersentumor is vastgesteld.

“Het was vol gas geven om de liefst 200 bestellingen verwerkt te krijgen. Dat gaat wel een mooi bedrag opleveren en we kregen er ook nog voor 250 euro fooien bovenop. We zijn blij dat we Janne op zo’n manier kunnen helpen,” aldus Joke Elpers.

De klanten schoven rustig aan. Het terras zat doorlopend vol en er was zelfs een drankploeg gemobiliseerd om al die mensen van drinken te kunnen voorzien. En binnen achter de toog, daar was het handen uit de mouwen steken, maar dat gebeurde met de glimlach en voor Janne! (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk