Vanaf deze maand kan je opnieuw gaan dineren op het water aan kasteel Nieuwermolen in Dilbeek. Jeremy Buyle komt je daar weer culinair verwennen met zijn succesrecept āDinner On The Lakeā. Dit jaar zijn er vier locaties waar je tussen mei en september van een verfijnd diner kan genieten, te midden van de prachtige natuur.
āDinner On The Lakeā is een uniek concept dan tussen mei en september door ons land trekt. De āfloating tableā, die plaats biedt aan 24 personen, doet vier bijzondere meren aan. Drie in Vlaanderen Ć©n voor het eerst ook in WalloniĆ«. Ook nieuw dit jaar is het sprookjesachtige lichttafereel waarop de gasten getrakteerd worden. In Dilbeek word je culinair verwend van mei tot september op het kasteeldomein van Nieuwermolen. āBij de zoektocht naar locaties nemen we er altijd de meest bijzondere plekken uitā, aldus Jermey Buyle, de grote man achter āDinner On The Lakeā. āWe willen onze gasten het gevoel geven dat ze op vakantie zijn in eigen land in een prachtige natuurrijke omgeving. Deze editie wordt er eentje volledig in teken van licht. We willen je naar huis laten gaan met een voldaan en relaxed gevoel.ā
Waar je ook gaat eten, op elke locatie geniet je van een zorgvuldig samengesteld menu door lokale partners. Dat wordt bereid op het meer. Het volledige zesgangenmenu kost 169 euro per persoon met alles erop en eraan.