Vijverfestival zoekt talent voor derde podium

Voor het tweede jaar op rij pakt het Vijverfestival in Dilbeek uit met niet één, niet twee, maar wel met drie podia. De Arena is het meest lokale van alle podia, met plaats voor talent uit Dilbeek en omstreken.

Alle kunsten kunnen aan bod komen: van stand-up comedy over dans en live schilderen tot spoken word en alles daartussen. Het wordt zo een zone op het festivalterrein voor en door creatievelingen. Voor dat derde podium is de organisatie van het festival nog op zoek naar invulling. Ben jij uit Dilbeek en omstreken en heb je iets te tonen? Meld je dan aan en maak kans op een plaatsje op dat nieuwe podium. Je vindt alle info op vijverfestival.be/arena.

Het Vijverfestival in Dilbeek vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli. Smullen, luisteren, kijken en ga zo maar door: alle zintuigen komen aan bod. De organisatie sleutelt ondertussen volop aan de line-up.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland