Nieuw logo en aangepaste signalisatie voor Plattelandscentrum Paddenbroek

Het vernieuwde Plattelandscentrum Paddenbroek opende begin 2021 de deuren. Er kwamen al meer dan 20.000 bezoekers over de vloer. Het nieuwe gebouw, gebouwd en gefinancierd door de gemeente Gooik, verdient dan ook een hedendaags logo die de eigen identiteit van Paddenbroek duidelijk maakt. Voor het nieuwe logo werd gekozen voor natuurlijke kleuren, die ook terugkomen bij het logo van de gemeente Gooik. Verder is het gebouw duidelijk te herkennen in de lijntekening. Naast het gebouw staat een boom, die verwijst naar de pijler natuur. De boom staat bovendien écht op Paddenbroek, achter het gebouw. “Het aanbod van Paddenbroek is zo divers dat mensen soms niet weten waarvoor ze hier allemaal terecht kunnen”, aldus Christa Dermez (CD&V), schepen van Toerisme. “We kozen dus ook voor aangepaste signalisatie. Zo is er vooraan bijvoorbeeld een origineel welkomstbord en een bord met het reglement voor de campers. Paddenbroek is dus helemaal klaar voor de lente. De komende weken worden deze borden nog uitgebreid met enkele extra’s zoals een plattegrond van de site.”

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland