RC haalt ondernemers voor de klas

De zesdejaars van het Regina Caelilyceum in Dilbeek ontvingen ondernemers Ignace Van Doorselaere (CEO Neuhaus) en Hans De Cuyper (CEO Ageas) tijdens de les economie. Vlajo (Vlaamse Jonge Ondernemers) organiseert ook dit jaar weer ‚ÄėOndernemers voor de Klas‚Äô waarbij gastsprekers uit Vlaamse bedrijven voor een 2 uur durende gastles naar scholen trekken. De leerlingen van het Regina Caelilyeum leerden tijdens de gastlessen van Ignace Van Doorselaere en Hans De Cuyper niet alleen over ondernemend zijn, maar kregen ook wijze levenslessen mee. De gastsprekers spraken onder meer over hun leven als CEO, over geopolitieke uitdagingen, managementstrategie√ęn, de impact van Covid-19 en de inflatie.

Dat de leerlingen de lessen zeer boeiend vonden en aandachtig volgden, blijkt ook uit de vele vragen die zij de ondernemers stelden. Hun interesse voor hun studie economie werd zeker aangewakkerd door deze gepassioneerde gastsprekers.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland