Woonproject Eylenbosch maakt kans op ‘Oscar’ van vastgoedsector

Het woonproject Eylenbosch in Dilbeek maakt kans op een Real Estate Society (RES) Awards, ook wel de Oscars van de vastgoedsector genoemd. De awards prijzen buitengewone Belgische bouwprojecten in drie sectoren: (semi-)openbare, commerciële en residentiële ontwikkeling. 

Brouwerij Eylenbosch in Dilbeek heeft na jaren leegstand een herbestemming gekregen. Het iconische gebouw werd omgevormd tot 55 appartementen en zo’n 2.000 m² commerciële ruimte met een uniek publiek binnenplein. Het project zelf is praktisch helemaal Dilbeeks, want het komt uit de koker van architectenbureau OSK-AR, gevestigd in de Baron de Vironlaan. Of bouwproject Eylenbosch de hoofdvogel afschiet, weten we bij de awardshow op donderdag 16 februari.

De RES Awards zijn een initiatief van de Real Estate Society, de vereniging van de vastgoed-alumni van de Antwerp Management School (AMS).

Foto © OSK-AR Architecten

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland