Sammy Mahdi te gast bij CD&V plus Merchtem

Het was al wel 4 februari, maar dat was bij CD&V plus Merchtem toch nog op tijd om te klinken op het nieuwe jaar. Schepenen Toon Luypaert en Lien Casier openden de avond. Zij zetten hun drie speerpunten uiteen voor een Leven als God in Merchtem. Dat zijn een dorp met ballen, buurten op mensenmaat en zorgen voor elkaar.

Daarna was het de beurt aan CD&V-voorzitter Sammy Mahdi. Hij toonde zich een bevlogen spreker en zonder spiekbriefje kaartte hij tal van hedendaagse onderwerpen aan en hoe zijn partij die denkt aan te pakken. De aandacht van de aanwezigen verslapte op geen moment en ook zijn trouwe viervoeter Pamuk, de chowchow die de voorzitter overal vergezelt, gaf geen kik.

Vervolgens was het aan Piet Vanthemsche, de voorzitter van Belgische Federatie van Voedselbanken. Hij bracht een boeiend betoog over de werking van zijn dienst. Uiteraard werd er ook nog geklonken op het nieuwe jaar. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk