Samenwerking Feestzaal Kattebroek en Delicious Deep wordt verdergezet met exclusieve pop-up

Afgelopen jaar sloegen Dilbeekse feestzaal Kattebroek en Delicious Deep al eerder de handen elkaar. En deze zomer opnieuw, met een exclusieve pop-up op 17 en 18 juli kan je genieten van een heerlijke lunch of diner in een prachtige setting. Onder het thema Ibiza Style zal voor 100 mensen de zomer alvast niet meer stuk kunnen. Maar, je zal er wel héél snel bij moeten zijn.

Delicious Deep toert de hele zomer Vlaanderen rond met ‘Delicious Deep En Route’. Hierbij organiseren ze op locatie een pop-up om de mensen in alle rust te laten genieten van de setting, muziek en het eten natuurlijk die wordt verzorgd door de uitbaters waar de pop-up doorgaat. De eerste locatie is alvast gelegen in het park en de kasteeltuin van Ter Rijst in Pepingen, waar het voor beide dagen nu al uitverkocht is. Het weekend nadien is het de beurt aan de idyllische locatie Kattebroek in Dilbeek. “Deze keer wordt het hĂ©Ă©l exclusief, want er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar die verspreid zijn over twee momenten”, zegt Vincent Buyle van Delicious Deep. “Zaterdagavond 17 en zondagmiddag 18 juli kan iedereen in het veld rechtover Kattebroek genieten van deze geweldige pop-up. We gaan helemaal Ibiza Style dankzij het decor Ă©n een leuk typisch pop-up shopje met trendy hippe Ibiza spulletjes.”

En het eten mag natuurlijk ook nog ontbreken. Daar zal Kattebroek voor zorgen, en dat wordt niet mis. “Voor 90 euro kan je met de bubbel van vier genieten van een vijfgangenmenu mĂ©t aperitief”, vervolgd Dennis D’hoe, uitbater van feestzaal Kattebroek. “Voor het menu voorzien wij fancy barbecue gerechten met net dat tikkeltje meer. Natuurlijk houden wij ons ook aan onze formule om aan showcooking te doen. Verder voorzien wij ook een DJ, maar die zal er eerder zijn om de achtergrondmuziek te voorzien door de huidige coronamaatregelen.”

Vanaf zaterdag 19 juni worden de reservaties open gezet. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt! Meer informatie zal je binnenkort kunnen vinden via de websites en Facebookpagina’s van Kattebroek en Delicious Deep.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland