Burgerplatform ‘Red Begraafplaats Vollezele’ geeft keitjes om laatste Vaderdag te vieren

Afgelopen zondag -op Vaderdag- was het burgerplatform ‘Red Begraafplaats Vollezele’ opnieuw te vinden op de begraafplaats van Vollezele. Het wordt wellicht de laatste Vaderdag, want voor de geplande herinrichting van de begraafplaats moeten zo’n 160 graven verdwijnen. 

Op Moederdag werd ook al een gelijkaardige actie op poten gezet waarbij het burgerplatform Vergeet-Me-Nietjes schonk aan alle bezoekers. Afgelopen Vaderdag werd een Vergeet-Me-Nietjes-KEITJES-actie georganiseerd waarbij elke bezoekers een keitje kreeg, geschonken door het burgerplatform. Dat keitje mocht bij wijze van steun op het graf van een nabestaande gelegd worden of gewoon als aandenken mee naar huis genomen worden. “Vele mensen zakten speciaal af naar de begraafplaats om ons burgerplatform te steunen”, klinkt het bij het burgerplatform. “Zelfs enkele gemeenteraadsleden, waarvoor onze oprechte dank. De meer dan 100 keitjes werden allemaal uitgedeeld.”

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland