Mobiel recyclagepark als alternatief tijdens sluiting

Vanaf maandag 16 tot vrijdag 27 november zal het recyclagepark in Dilbeek tijdelijk de deuren sluiten. Door werkzaamheden aan het viaduct in Groot-Bijgaarden kan het park geen bezoekers ontvangen. “De werkzaamheden aan het viaduct maken het reguliere recyclagepark tijdelijk ontoegankelijk”, zegt schepen Luc Deleu.

“In samenwerking met Intradura werkte de gemeente aan een alternatief voor de inwoners. Op 18, 21 en 25 november wordt een tijdelijk recyclagepark ingericht op Jozef Mertensstraat 27a in Groot-Bijgaarden, op de parking van de sporthal. Dit zal telkens van 13 tot 18 uur open zijn op afspraak.” 

Op zaterdag 28 november kan je opnieuw terecht op de vertrouwde locatie, natuurlijk op afspraak. Dat kan via intradura.mijnrecyclagepark.be of op 02/334.17.40.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland