Belgische titel voor Fokkerij De Graeve

Kiki van de Molenstede werd op zondag 12 januari Belgisch Kampioene 2020. Kiki is een Shetlandpony van Stoeterij De Molenstede in de Molenbergstraat in Dilbeek. René en Germaine De Graeve-Depril kweken er al een 20-tal jaren mini Shetlandpony’s. Op het Belgisch Kampioenschap in Hasselt haalden zij met Kiki van de Molenstede al de vijfde kampioenstitel binnen op die 20 jaar tijd.

Kiki haalde de titel in de categorie “merries middenmaat”. Kiki is een product van eigen kweek uit de fokstal van de familie De Graeve. Ze werd geboren in april 2016, heeft een schofthoogte van 78cm en haar bijzondere haarkleur wordt “buckskin” genoemd. De pony’s worden tijdens deze wedstrijd beoordeeld op (o.a.) lichaamsbouw, verzorging, bewegingen, enz. Meer info: http://www.molenstede.net

Foto: (vlnr) Frederik De Graeve, Rene De Graeve en Germaine Depril van de Stoeterij De Molenstede met “Kiki van de Molenstede”.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland