Recyclagepark vaker open

Het recyclagepark van Dilbeek krijgt ruimere openingsuren. Sinds de jaarwisseling bundelt Dilbeek de krachten met afvalintercommunale Intradura voor de uitbating van het containerpark.

Een eerste resultaat zijn de ruimere openingsuren. In september 2017 lanceerde het Dilbeekse gemeentebestuur nog een online bevraging naar de verwachtingen van de inwoners over de uitbating van het recyclagepark, dat jaarlijks zo’n 60.000 bezoekers over de vloer krijgt.

Uit de resultaten blijkt dat de bezoekers graag meer openingsuren hadden gewenst. Dankzij de samenwerking met Intradura is dat nu ook mogelijk. Zo zal het recyclagepark van maart tot oktober 39 uur per week open zijn in plaats van de huidige 26 uur.

Het recyclagepark zal ook steeds zes dagen per week open zijn, alleen op zondag blijft het park gesloten. Tijdens de wintermaanden is het park op weekdagen open van 13 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 18 uur. Tijdens de zomermaanden is dat telkens tot 19 uur.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland