Problemen met postbedeling in Dilbeek

In Dilbeek klagen de inwoners over een gebrekkige postbedeling. Burgemeester Willy Segers (N-VA) wil ingrijpen.

 

Vorige week al kwamen er vanuit Dilbeek verschillende klachten binnen over een gebrekkige postbedeling. Vooral in de Kaudenaardewijk moeten mensen vaak lang wachten op hun post. Een bewoner van de Weerstanderslaan getuigt dat hij dagenlang moest wachten op zijn briefwisseling. “De voorbije maanden hebben we geregeld last van een gebrekkige bedeling. Ik heb al enkele keren naar Bpost gebeld, maar daar krijg ik telkens hetzelfde te horen: de manke dienstverlening is het gevolg van een personeelsprobleem.”

Ook in Schepdaal wordt al een tijdje geklaagd over de gebrekkige postbedeling. Burgemeester Willy Segers (N-VA) wil de klachten bundelen. “Ik stel alle gedupeerde inwoners van Groot Dilbeek voor om hun klachten aan de gemeente over te maken. Als wij dan alle gegevens hebben, kunnen we die bundelen en daarmee Bpost nog maar eens contacteren om ons beklag te maken over de gebrekkige dienstverlening”, aldus burgemeester Segers.

Enkele maanden geleden werd ook in Lennik nog melding gemaakt van slechte postbedeling. Toen riep burgemeester Irina De Knop (LB) ook op om massaal melding te maken van de problemen, om met een fors dossier naar Bpost te kunnen stappen.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland