Jospop is klaar voor editie 25

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus vindt de 25ste editie van Jospop plaats. De jubileum belooft heel wat goeds, met grote namen als K’s Choice en Kraantje Pappie.

Na een lange zoektocht naar een nieuwe locatie kan Jospop dan toch de 25ste editie laten doorgaan. Op het Plankenveld in Schepdaal zullen topartiesten het publiek twee dagen lang entertainen. De eerste artiest start vrijdag om 19 uur. Deejay Vega opent de Marquee, gevolgd door BerryKrimi, De Rand en Romeo Elvis & Le Motel. Faisal sluit de Marquee af. Opvallend: op het podium staan heel wat hiphop namen. In de Mainstage wordt de muziek verzorgd door Deris, gevolgd door Mhaze, Freaquency en als hoofdacts Regi en Yves Deruyter.

Zaterdag is traditioneel wat commerciëler. Om 15 uur opent de winnaar van de Jospop Rockrally: Sustain. Nadien speelt hardrockband Nightmare BE, gevolgd door The Wolf Banes en Freaky Age. Het feest wordt verdergezet met Van Echelpoel, Kraantje Pappie, SX en K’s Choice. Nadien komt ook Sam Feldt over de vloer en de avond wordt op de Mainstage afgesloten met Stereo Killah. Op de Marquee wordt het dansen op muziek van Del Campo, De Hofnar, Curtis Alto, PartyShakerz, Sara Gold en TLP.

Op donderdag is er ook een afterwork voor sponsors en omwonenden. En de camping wordt uitgebaat door Blits Events. Met de ticketverkoop gaat het ook zeer vlot. “We hebben voor het eerst met een wave systeem gewerkt, waarbij de tickets in de eerste golf goedkoper waren dan in de tweede golf. Dat heeft echt goed gewerkt”, zegt voorzitter Matthias De Munck. “We verwachten een mooi feestje en een goede opkomst. Als we alles dan nog eens in goede banen kunnen leiden en gemeente, politie en buren tevreden zijn, zitten we op deze locatie goed voor de komende jaren.”

Meer info en tickets: www.jospop.com.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland