Opnieuw sluitingsuur voor café La Morsa

Café La Morsa, tegenover de kerk van Schepdaal, krijgt opnieuw een tijdelijke nachtelijke sluiting opgelegd. Dat besliste burgemeester Willy Segers (N-VA) van Dilbeek, naar aanleiding van aanhoudende klachten door buurtbewoners wegens lawaaihinder en na talrijke interventies van de lokale politie

Het café moet twee maanden sluiten tussen 22 uur ’s avonds en 8 uur ’s ochtends en dit vanaf vrijdag 4 augustus.

De politie ontving meerdere klachten voor lawaaioverlast van buurtbewoners over het café. Tijdens de interventies en controles stelde de politie ook andere inbreuken vast, zoals het negeren van het rookverbod.

Café La Morsa, dat sinds een jaar wordt uitgebaat door Marc Kiekens, kreeg in januari al eens een gelijkaardig sluitingsuur opgelegd gedurende twee maanden, eveneens na een reeks klachten van omwonenden.