Wie is de grootste voetbalkenner van Asse?

Het EK voetbal staat voor de deur en het wordt voor onze ‘Gouden Generatie’ stilaan het tornooi van de laatste kans op eeuwige roem. Onlosmakelijk verbonden met een EK is een pronostiekje.

Staan onze Rode Duivels in juli op de Grote Markt met de beker of worden we opnieuw gedwarsboomd door de Fransen? De Gemeente Asse heeft voor al zijn inwoners, handelaars en ondernemers iets in petto.

Omdat het coronavirus onze lokale economie hard treft, lanceren we een ludieke actie om aan het winkelen opnieuw wat plezier te beleven en onze handelaars en horeca opnieuw positieve energie te geven.

In samenwerking met Tifogame creëren we namelijk een gepersonaliseerd online pronostiekplatform voor elke handelaar van de gemeente. Verschillende handelaars verspreid over de gemeente nemen aan deze actie deel en hebben een eigen pronostiek op Tifogame. Ga langs bij de deelnemende handelaars en ontvang een code om deel te nemen. Met de code krijg je toegang tot de pronostiek en kan je meedingen naar de vele fantastische prijzen die te winnen vallen!

Daarbovenop heeft de gemeente ook een eigen algemeen klassement waar 250 euro aan geschenkbonnen van Asse te winnen vallen! Bezoek tifogame.be/asse, ontdek welke handelaars er deelnemen en wordt dé voetbalkenner van Asse!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk