Duivelse shirts bij Anomyous Albert

Een half jaar geleden, in volle coronacrisis, startte Laura Cherretté uit Mazenzele haar eigen kledinglabel Anonymous Albert. Laura wilde met Anonymous Albert vooral fair fashion brengen. “Al onze kledingstukken zijn gemaakt uit organisch katoen en wij werken enkel samen met bedrijven die dezelfde waarden nastreven,” verklaarde Laura in november 2020 aan Goeiedag.

Ook vandaag staat ze nog achter deze waarden. Dat neemt niet weg dat Anonymous Albert trendgevoelig is en graag mee surft op de golven in de modewereld. Met het oog op het EK voetbal heeft Anonymous Albert een collectie uitgebracht die volledig gewijd is aan de supporters van de nationale ploeg.

Uiteraard kan je naast deze eigentijdse en trendy collectie ook nog steeds bij Anonymous Albert terecht voor een T-hirt of sweatshirt met een geborduurde persoonlijke quote. Voor wie geen inspiratie heeft: Laura heeft ook een eigen collectie met quotes waar je uit kan kiezen. Wil je een kijkje nemen dan kan dat via deze link: https://anonymousalbert.be/seasonal-albert/.

Op de website vind je meer info, ook over de andere items in de webshop.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk