Gildejeugd in droomvlucht

Het was duidelijk: de Gildejeugd nam een bomvolle zaal mee in een dromerige vlucht naar verre einders en door ijle wolken. Onder de bezielende leiding van Lieve De Rop speelden meer dan honderd jonge muzikanten de pannen van het dak van het CC Oud Gasthuis.

‘De Gildejeugd vliegt erin!’ werd een boeiende concertnamiddag waarbij de Gildejeugd het gezelschap kreeg van onder meer Elke Buyle (die haar stem leende aan Elsa in de Disney-filmhit Frozen) en de dansklassen van de Kunstenacademie.

Er werd gemusiceerd met een overgave en een kwaliteit waaraan heel wat volwassen muziekkorpsen nog wat kunnen van leren. Als je de toekomst van De Gilde mag afmeten aan het enthousiasme van haar jonge muzikanten dan zitten ze op rozen.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...